Modele de balustrazi din inox

Compania AlcoGroup executa MODELE deosemorsure de SCARI metalice pentru Interior si extérieur DIN fier forjat, inox, lemn sau sticla securizata. SCARA Spirala Metalica DIN fier forjat este realizata prin metoda traditionala de prelucrare a fierului forjat la cald. Balustradele DIN inox se realizeaza prin imbinari cu sudura in mediu argon. Treptele pot fi DIN fier, lemn masiv sau sticla securizata si laminata. Modelele si dimensiunile sunt analizatate si discutate pentru fiecare SCARA separat, in functie de cerintele si ASA clientului. Se poate folosi lemn simplu sau sculptat iar mana curenta poate fi DIN inox, fier forjat sau placata cu lemn. Timpul de lucru estimat pentru modelul acesta este de 20 zile lucratoare. Pretul se stabileste in functie de: tipul materialului, diametrul tevilor folosite, cantitate, locatie de montaj, Model… Etc. Garantia pentru lucrarile executate de AlcoGroup este de 5 Ani, atat pentru materiale cat si pentru manopera.

Ne-am castigat numele de ArtExpert inox datorita proiectelor de succes si clientilor multumiti. Ne mentinem acest nume prin profesionalismul datorat angajatilor nostri cu o experienta in domeniu de peste 10 Ani Societatea Noastra produire balustrade executate DIN inox, Cu aplicatii de lemn si sticla securizata. Inoxul utilizat este de CEA mai buna calitate, importat DIN Italia, avand certificat de calitate. Dans cazul balustradelor cu lemn aplicat, mentionam ca lemnul este DIN prelucrare masiv si se poate opta pentru o Paleta diversificata de nuante. Pentru balustradele cu sticla se poate opta pentru varianta securizata sau laminata (duplex), Cu grosimi cuprinse intre 4-20 mm.. Putem realiza balustrade si CONFECTII DIN inox, clasice sau moderne, Cu insertii de lemn si mana curenta din lemn. PE Langa acestea putem realiza balustrade si CONFECTII DIN inox combinate cu sticla securizata si laminata. * Preturile incluent montaj si transport à Bucuresti/Ilfov.

Preturile nu Contin TVA. * Executam lucrari in toata Romania si oriunde in Europa. * Mana curenta inox f 40 * Montanti inox f 35 * varianta cu 3 traverse intermediare f 14 * Prindere normala (+ 10 euros prindere laterala) * +/-10 euro 1 traversa intermediara.

CategoriesUncategorized